Triathlet?

Det er høst (2014) og tursesongen er over. Hvordan kan jeg konservere den fine turformen og motivasjonen? Disse tankene ble ikke til handling av seg selv.

Tankene om triathlon hadde ligget i dvale siden 2012, og de kom ikke tilbake før jeg hadde syklet noen turer i slutten av august og september. Fysisk test og en «konkurranse» på jobben gjorde at jeg klarte å videreføre treningen til oktober.

Gnisten kom tilbake etter at en venn sa at jeg burde begynne med triathlon. 7 oktober startet min første trening der målet var å bli en supermosjonist, og på sikt delta på Norseman eller en tilsvarende hard triathlon øvelse/Ironman.

Den første måneden  ble det mange timer på nettet. Blogger om triathlon, filmer på youtube og hjemmesider fra ulike konkurranser ble konsumert hver kveld. Motivasjon og god planlegging går hånd i hånd.

Nå skal jeg bli en triathlet 🙂

Vekten etter de første 6 ukene med jevn trening er nå nede i 87 kilo. Vekt betyr ikke så mye for meg så lenge jeg er under trivselsvekten min som er ca 90 kilo. Men som supermosjonist så vil vekten trolig gå ned mot 85-84 kilo, en vekt kroppen liker bedre når det er løping. Dette gir mindre belastning for knær og ikke minst lettere løpssteg og høyere fart.

Bildet: Endelig på toppen av Aurlandsfjellet 1320 moh. Kjekt med positiv tilbakemelding 🙂

DSC_0354

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *