Lørdag 6 juni i sol og fint vær gjennomførte jeg min første konkurranse. Forventningene var store til meg selv. Hadde all treningen gitt resultater?

Før konkurransen startet fikk jeg testet våtdrakt ute for første gang i 75 meter. Ikke ideell oppvarming, men hadde ingen intensjoner om å gå «all inn» denne dagen uansett. Som den amatøren jeg er stilte jeg meg bakerst i feltet på 130 mann. Ikke lurt! Nå hadde jeg ikke rakettfart selv men tok igjen mange på svømming. Kom meg inn til T1 på 14.53.

Opp fra vannet

Fikk av draktens overdel, øreplugger og briller/hette før jeg kom bort til sykkel. Fikk tatt av våtdrakt relativt greit, men neste gang skal jeg feste tidsbrikke på høyre arm….

Jeg tok meg god tid i T1 og brukte over 3 minutter på å tørke av meg, få på sokker og sko samt en overtrekks jakke med korte ermer over tri suten.

Syklingen var som forventet min sterkeste gren. 13. beste bike-splitt på 32.30, bare drøye 3 minutter bak bestemann til T2. Jeg syklet veldig kontrollert hele veien. Startet kanskje litt rolig, men slet med å få opp watten. Beina var kalde og lite kontakt og press i muskulaturen. 211 NP Watt og snitt på 169 i puls under sykkeldelen. Det var en deilig følelse å ta igjen ca 10 stykker.

Jeg lå i bukken hele veien bortsett fra opp en liten kneik der en bil hindret meg i å holde tempo oppe.

Temposykkel Temposykkel nært

Trykket ble holdt helt inn til T2. Skal vurdere å roe litt ned neste gang 500 meter før T2.

T2 gikk smertefritt. Brukte ca 1 minutt på skobytte.

Løpingen gikk som forventet eller kanskje litt bedre. 168 puls slag i snitt og 22.30 på snaue 5 km. Første 1,5 km måtte jeg roe litt ned å få pulsen 5-6 slag ned for å finne rytmen i løpingen. Fra 2 km og inn hadde jeg god kontroll og løp bare 95%. Jeg hadde tross alt bare løpt to små turer siden april!

Storfornøyd med 5 plass og 1 minutt bedre tid enn målet i master 1 klassen.

Målet med gjennomføring var å sitte igjen med en god følelse etter alle tre øvelsene, og det klarte jeg. Dette var moro!

Resultatliste

Posted in Ukategorisert
baretri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *