Det var nå 14 dager siden min første konkurranse. Målet denne gangen var forbedring på en del tekniske elementer, bedre svømming og mere watt i pedalene under sykkeldelen. En skade i legge som trolig er begynnende betennelse i leggen, gjorde at jeg planla å jogge gjennom løpsdelen. Kvelden før tok jeg som vanlig en befaring i sykkelløypen med bil 2 ganger. Ble også en full svømmedel på gode 11.44, rett under terskel. Når jeg svømmer alene så svømmer jeg utrolig rett og kan svømme 25 meter mellom hver gang jeg er oppe for å se. Under trening er sightingen veldig riktig med rolig små bevegelser.

image image

Før svømming ble det en liten oppvarming på land, og 3-400 meter svømming. Jeg ble værende litt lenge i vannet før start så ble nok litt kald igjen….. Før start plasserte jeg med langt fremme og helt til høyre i feltet. svømmedelen gikk mye bedre i forhold til BryneTri, men må fremdeles mye opp for å se hvor jeg er i forhold til andre. Tips: Ikke drikk søt sportsdrikk før start. Sterk slimdannelse fremprovoserte brekninger som kostet meg 10-20 sekunder…..

image

 

Rett under 13 minutter bort til T1 inn, er en god forbedring!

I skiftesonen gikk det relativt greit av med våtdrakt. En ørepropp var vrang å få ut så fomlet bort noen sekunder der. Tok på lange armer og sykkelskjorte utenpå tridrakta pga 9 grader i lufta…..Nye Tri sykkelsko var grei å få på. Veldig lang vei ut av T1 til sykkeldelens start. Vondt i leggen gjorde at jeg tok det med ro bort til asfalten.

Sykling startet veldig bra 280 NP watt til vending, men ble veldig kald på beina så mistet fokus og hadde kun 260NP watt på retur. Ble tatt igjen av en deltager men tok igjen 6-7 stykker. Alt i alt en bedre fokus på sykling selv om farten ikke ble den beste. Lett kuppert løype gikk greit med temposykkel men måtte opp i styre flere ganger.

Inn mot T2 var leggen rimelig sår så gikk bort til stativet og fikk på meg grusskoene og av med hjelmen. Jeg hadde lang vei til T1 og T2 som lå i andre enden av området, så noen sekunder forsvant der selv om skiftene i dag gikk kjappere enn i Bryne.

Løpingen ble som planlagt hurtig jogg der jeg balanserte på smerteterskel. Ville gjerne øke hastighet men straks jeg gjorde det kom smerter. 27 minutter på 5 km skremte ingen i dag.

image

Etter målgang på 1.19.10 fikk jeg tatt en god uttøying, og roste meg selv for vell gjennomført etter planen. Nå starter jobben med å bli kvitt betennelse i leggen. Den må være frisk til 15 august når AXTRI går av stabelen…..

Posted in Ukategorisert
baretri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *