Årets sommer har så langt gitt meg mange fine tempererte økter. Lengste tur ble 191 km ut til Øygarden på Sotra (øy utenfor Bergen). På den ene skikkelige varme dagen ble det en 130 km tur rundt Gullfjellet. En tung tur med mål på intensitetsstyring og næring.

Aurland Extrem 70.3 Ironman nærmer seg faretruende. Oppkjøringen har gått meget bra. Flere 5 timersturer på sykkel, mye bakkeklatring (på MTB), mye gåing og litt løping opp bakker og fjell i Hordaland avsluttet i går med 93 km sykkel og rett på en times løping opp ett fjell.

Helt slutt er det dog ikke. I morgen skal jeg delta på Eidfjord Minitri. Lørdag kl 0500 starter Norsman 🙂 Jeg skal møte opp som tilskuer, men ta meg en god sykkeløkt opp Måbudalen og opp til Dyranut (om været frister) etter at siste Norsman deltager har startet syklingen sin.

Den økten blir den siste i 14 dager med masse volum i sone 1 og 2. Jeg har de siste to ukene testet ut en bachelor oppgave fra Meråker skigymnas der deltagere med 40-45 timer trening økte sin VO max med 1,5 ml og terskelfart med 0,7 km/t (på rulleski). Utøverene var i utgangspunktet godt trent med 10-15 timers uker til vanlig og ca 75 ml/kg/min i Vo max.

Jeg har booket ny Vo max testing onsdag neste uke kun 4 dager etter siste lange økt, og vil ha ca 40 timer i bagasjen.

Posted in Ukategorisert
baretri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *