Norseman stemningen var til å ta og føle på dagen før de «store» gutta skulle i ilden. Jeg møtte opp stinn i trening og skulle egentlig ta det som en rolig økt.

Svømming ble avlyst grunnet kaldt vann (11 grader), så det ble run-bike-run med 600 meter runde før syklingen.

Jeg åpnet kontrollert på løpsdelen, men straks jeg kom på sykkelen gikk rullgardina ned gitt. Glemte alt som heter watt og pacing he he. Det ble jo en lærepenge. Syklet meg skikkelig stiv første 10-15 min av syklingen med 290 watt i snitt, og måtte ned i 260 watt en god stund før jeg fikk til en «spurt» siste 4 minuttene.

eidfjord tri sykkelwatt

Løpingen på 4 km var kupert og delvis grus/gress og asfalt. Fin løype der jeg løpte på 80-90% fart og brød meg ikke om sluttspurt som delvis gikk i nedoverbakke. For meg var det kontrollert gjennomføring som var målet, og konservere beina så leggene ikke fikk tilbakefall på irritasjon i muskulaturen.

Alt i alt en fin konkurranse uten ambisjoner.

 

Neste konkurranse er søndag. Strilaman på Sotra (Glesvær) skal brukes som siste forberedelse til AXTRI om en uke lørdag 15 august. Jeg har kjøpt en Garmin 1020 sykkelcomputer slik at jeg kan enkelt se watt og puls uten å vri på armen hele tiden. Fra og med søndag så skal jeg starte med pacing av sykkeldelen i fremtidige triathlon konkurranser.

Bilder kommer når det legges ut fra arrangøren.

Posted in Ukategorisert
baretri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *