Dette var en draft legal konkurranse. Jeg meldte meg på konkurranseklassen for å slippe tidlig start i mosjonsklassen. Hadde blitt nummer to i mosjonsklassen 🙂

Tok dette som en trening og klargjøring til Haugesund til helga. Har hatt problemer med leggen lenge nå men i dag klarte jeg å gjennomføre en skikkelig god oppvarming og løpsdelen gikk uten smerter eller ubehag.

Vekten min har bare gått opp og opp i hele våres. Fra 84.0 til 87.3 nå forrige uke. Nå er det slanking på gang ut sesongen, så stilte opp med litt lite energi i kroppen denne dagen.

Svømmedelen gikk veldig bra men litt for rolig. Meget god pustkontroll, men for mye sikksakk grunnet uvane jeg har fått med å svømme ute langs land 🙁

Opp av vannet

På syklingen startet jeg kontrollert med -20 watt i forhold til FTP. Fikk ikke utnyttet dette maks i løpet av de 8 rundene så endte på snittwatt kun på 262. Hadde to bra runder der jeg dro på to stykker men fikk ikke rulla til å gå med dem så ble mest solo kjøring. Ble en høy snittfart da jeg fikk heng to runder også i tillegg til de to der jeg dro halve runden. Trainingpeaks gav meg mindre nominell enn faktisk snittwatt. Det var første gangen og litt rart…..

Åsane tri watt

På hjul enda gitt

Glemte å drikke skikkelig på sykkel så løpingen ble litt varm og tung. Måtte ta ett glass av litt for tykk saft og det hjalp ikke. Hadde hold for første gang på årevis??? 3 runder der tempoet var rimelig jevnt hele veien.

Løping runde 1

Posted in Ukategorisert
baretri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *