Dette ble min første DNF. Jeg skjønner nå at leggene ikke tåler har trening så må gjøre noen seriøse grep til høsten.

Haugesund stilte med flott vær, og med en god oppvarming i beina (ikke like god som i Åsans), så gikk svømmingen relativt bra. Plasserte meg bra i det store startfeltet og mistet ikke så mye på den lille kavingen som det alltid er i starten. Litt bølger gjorde ingenting. Fikk terpet på rotasjon og mental tøffhet, så klarte å gi gass siste 200 meter og storfornøyd med det. Tid: 14.29

Ut på sykkel etter en rask skiftesone. Draft legal med ny sykkel og 3T tempostyre for draft legal gjorde dette til min beste sykling så langt. Fant fort grupper å henge på og klarte fint tempoendringer underveis for å komme meg opp til en gruppe om en annen ble oppløst eller dro fra meg. Tid 34.44 på 21.1 km. Tempo 36.5 km/t 🙂 Nominell watt 266 er fremdeles ikke nok, men siden jeg fikk henge litt så gjorde ikke det noe. Jeg sparte krefter siste halve runden (runde 4) for å knalle til med friske ben på løping.

50 meter etter en rask (55 sekunder) sone 2 sa det bare pang i høyre legg. NEI ikke nå igjen!!!!. Der og da avsluttet jeg sesongen. Det kan være at temposykling før løping gir for stor totalbelastning, for har syklet 5 timerstur tidligere i sommer med en time lett løping etterpå uten problemer eller smerter….

Nå må jeg starte på nytt å få opp grunnstyrke i beina med turgåing, lett styrke og hoppetau.

Posted in Ukategorisert
baretri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *